X

ONLINE DIREKT
BOKNING

ANKOMSTDATUM
AVRESEDATUM
GÄST
BARN

Bland Historia och speciella gäster

LOCANDA DEL MONTONE

Hotel Sole al Pantheon har turen att ligga i ett utmärkt läge: hotellet står precis framför Pantheon i den charmiga Piazza della Rotonda nära till Torget Navona, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Albergo del Sole, är ett av de äldsta hotellen i världen. En värdefull del av antiken som experter genom restaurering har fått tillbaka till sin forna glans. Ett exklusivt och intimt hotell långt från stadens kaos. Här hos oss är kvalitet, artighet, effektivitet och hjälpsamhet är nyckelorden.

EN TRADITION AV GÄSTVÄNLIGHET

En tradition av gästvänlighet som börjar redan år 1467, och senare vidare framkallas av framstående resenärer under århundraden. Resenärer som Ariosto som var en italiensk författare från Ferrara känd för sitt viktigaste verk” Den rasande Roland”. Filosofen och författaren Jean Paul Sartre var och en frekvent gäst tillsammans med Simone de Beauvoir

SPECIAL GUEST

Mötesplats för kejsare och trollkarlar(besök juniorsviten av Frederick III av Habsburg och Cagliostro). Vittne till viktiga ögonblick (Mascagni firade här premiären av Cavalleria Rusticana).
På Hotel Sole al Pantheon finner du en exklusiv och intim miljö, långt ifrån stadens kaos men fortfarande mitt i stadens hjärta.

HISTORISKA MINNESTAVLOR

Historiska minnestavlor finns på Hotel fasaden fär att komma ihåg vår speciella gäster, Pietro Mascagni och Ludovico Ariosto
find cookiefind cookie