Hotel Sole al Pantheon rome
Four Star Hotel
QUALITY COURTESY
EFFICIENCY HELPFULNESS

Hotel Del Sole al Pantheon > Det äldsta hotellet i Rom etablerat 1427!

 
Boka Nu
BOKA NU  
Twitter Flickr Youtube Facebook
Albergo del Sole al Pantheon Rome | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy | Tel: +39 06 678 0441 Fax: +39 06 699 40689 | info@hotelsolealpantheon.com
Specialerbjudanden!
Specialerbjudanden!
menu

HEM

Välkommen Hotel Albergo Del Sole Al Pantheon Rom

Hotel Del Sole al Pantheon förblir ett av de mest eftersökta hotellen i Rom, charmigt och exklusivt, på behagligt avstånd från den dagliga trafikrusningen i Rom.

Tack vare den antika stilen på byggnaden, hotellet i sig är en fascinerande myriad av olika former och storlekar där ett rum inte är likt ett annat. Ett nyligt gjort renoveringsjobb har återställt det ansedda 4-stjärniga hotellet till sitt forna läge, som ett av de mest exklusiva och eleganta fyrstjärniga hotellen i Rom.  Klicka här för att se pris och tillgänglighet...

Vår service - Service med ett leende Vi på Smile

Hotel Del Sole al Pantheon är stolta över att vara ett förstaklassigt fyrstjärnigt hotel i Rom, vi erbjuder professionell service med en ”personlig touch”. Hotellet ser till att bemöta alla dina efterfrågningar... utflykter, transferbuss mellan hotell och flygplats, tips om resturanger och shopping, barnpassning osv. Ett hotel som Del Sole al Pantheon, med århundraden av historia, är i det perfekta läget att kunna erbjuda fyrstjärnig service med ett stort glatt leende!

En av hotellets höjdpunkter är den aptitretande frukostbuffèn som innehåller ett sortiment av hemgjorda bakverk och andra smaskiga saker långt ifrån det normala! Glöm inte att äta frukost ”al fresco” i vår trädgård Patio som är öppen från april till oktober och ibland även under vintermånaderna beroende på det romerska vädret, som vanligtvis är mycket behagligt.

Historia

Beläget rakt framför det 2000 år gamla Pantheon, Hotel Del Sole är officiellt det äldsta hotellet i Rom. Hotellets lovande början går tillbaka till 1467 när det var känt som ”Laocande del Montone”, the ”sole” eller solsken kom till några århundraden senare och gav upphov till namnet ”Hotel Del Sole al Pantheon” som det än idag kallas för.

Tack vare den antika stilen på byggnaden, hotellet i sig är en fascinerande myriad av olika former och storlekar där ett rum inte är likt ett annat. Ett nyligt gjort renoveringsjobb har återställt det ansedda 4-stjärniga hotellet till sitt forna läge, som ett av de mest exklusiva och eleganta fyrstjärniga hotellen i Rom. Exempel på tidigare VIP gäster är poeten Ariosto och filisofen Jean Paul Sartre som varstamgäst tillsammans med sina samtidiga Friederick Nietzsche och Simon de Beauvoir. En annan berömd litterär gäst var operakompositören Mascagni som sov här under premiärkvällen av hans värlsdsberömda opera “La Cavalliera Rusticana”. Hotel del Sole al Pantheon var också det givna övernattningsstället av berömda monarker som till exempel Frederick III av Hapsburg och Cagliostro som kom på statsbesök .

Var snäll och använd vårt bokningssystem online för att se de bästa priserna och tillgänglighet. Vi garantera dig det bästa priset om du bokar direkt genom oss här på Hotel Del Sole al Pantheon.

Våra rum - Hotellet har blivit omsorgsfullt renoverat och

Restaurerat för att få tillbaka till sitt forna 1400-tals skick. Hotel Del Sole al Pantheon är säkerligen ett av de mest charmerande och unika fyrstjärniga hotellen i Rom.

Varje rum av hotellest 25 gästrum är unikt med en orginell karaktär och utformning som reflektera 500 år av livfull historia.

Hotel Sole al Pantheon Rome

Gästrummen på Hotel Del Sole al Pantheon kan delas in i standardrum och rum superior.

Standard rummen är lokaliserade i i de inre delarna av hotellets byggnad medans rummen superior är belägna i den yttre delen med utsikt över Piazza della Rotunda och Pantheon.

Det finns även 6 familjesuiter lokaliserade i hotellets annex, en närliggande byggnad bara 10 meter bort, som är extremt rymmliga, sovplatser för 3-4 personer och därför ideala som logi för familjer som besöker Rom.

 

Certificate of Excellence 2012

divider
Credit Cards Accepted

Albergo del Sole al Pantheon | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy
Tel: +39 06 678 0441 - Fax: +39 06 699 40689 | P.IVA : 01104461007

Site designed and maintained by: Fisheyes Ltd.