Hotel Sole al Pantheon rome
Four Star Hotel
QUALITY COURTESY
EFFICIENCY HELPFULNESS

Del Sole al Pantheon Hotel > A Legrégebbi Hotel RÓmÀban 1427-ben alapítva!

 
Könyv Online
Könyv Online  
Twitter Flickr Youtube Facebook
Albergo del Sole al Pantheon Rome | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy | Tel: +39 06 678 0441 Fax: +39 06 699 40689 | info@hotelsolealpantheon.com
Különleges ajánlatok
Különleges ajánlatok!
menu

HOME

Üdvözöljük a Hotel Albergo del Sole al Pantheon Róma

A Del Sole al Pantheon hotel a legkeresetteb hotelek egyike Rómában, elbűvölő és exklúzív, kellemesen távol a mindennapi római közlekedés zsivajától.

Az épület antik mivoltának köszönhetően  felépítése rendkívül változatos formavilággal rendelkezik, ezáltal nem található benne két egyforma szoba. A nemrég végrehajtott renoválás is hozzájárult,hogy  a patinás négy csillagos hotel elfoglalhassa őt megillető helyét a legexklúzivabb és legelegánsabb hotelek közt Rómában.

Szolgáltatásaink - 4 Csillagos Hotel Rómában

Az Albergo del Sole al Pantheon büszke lehet arra,hogy egy  elsőosztályú négy csillagos hotel Rómában, mely személyre szabottan vendégközpontú, professzionális kiszolgálást biztosít. Semmi sem jelenthet gondot barátságos concierge-ünknek, aki arra törekszik, hogy minden kívánságuknak eleget tegyen... Kirándulások, Római reptér-hotel transzfer, Étterem ajánlatok, Vásárlási tippek, Bébiszitterek, stb... Több százados történelmi múltjával a római Albergo del Sole al Pantheon hotel megfeleő kvalitásokkal rendelkezik, hogy mosolyogva biztosíthasson négy csillagos színvonalú kiszolgálást!

A Hotel különlegességei közé tartozik az étvágygerjesztő reggeli büfé, mely házi készítésű, a megszokottól éltérő, ínycsiklandozó péksüteményeket tartalmaz. Ne felejtse el kipróbálni reggelinket “al fresco” szabadtéri kerthelyiségünkben, mely áprilistól októberig tart nyitva, esetenként télen is, az általában remek római időjárás függvényében.

Történelem

Közvetlenül a 2000 éves Pantheonnal szemben helyezkedik el Róma hivatalosan is legöregebb hotele, az Albergo del Sole Hotel. Az 1467-es évhez visszanyúló sikeres kezdetekkor még “Locanda del Montone”-ként ismert hotel nevéhez pár századdal később csatolták hozzá a “sole”, másnéven “napsütötte” szót, mely napjainkig is része.

Az épület antik mivoltának köszönhetően  felépítése rendkívül változatos formavilággal rendelkezik, ezáltal nem található benne két egyforma szoba. A nemrég végrehajtott renoválás is hozzájárult,hogy  a patinás négy csillagos hotel elfoglalhassa őt megillető helyét a legexklúzivabb és legelegánsabb hotelek közt Rómában. Korábbi VIP vendégei közt megtalálható a költő Ariosto, a filozófus Jean Paul Sartre, és számos kortársuk, például Friedrich Nietzsche, vagy Simone de Beauvoir. Egy másik híres művész vendégük volt a zeneszerző Mascagni, aki itt szállt meg azon az estén, mikor világhírű operájának, a “La Cavalliera Rusticana”-nak premier előadása volt. Emellett a Hotel del Sole al Pantheon-ra esett választása szálláshelyül olyan ide látogató uralkodóknak, mint a Habsburg III.Frigyes, vagy Cagliostro.

Kérjük, használják online foglaló rendszerünket, hogy tájékozódhassanak  kedvező árajánlatainkról és elérhetőségeinkről. A legkedvezőbb árakat garantáljuk önöknek, amennyiben közvetlenül nálunk, az Albergo del Sole hotelben foglalnak szállást.

Szobáink - Teljes 15. századi dicsőségében helyreállítva

Gondos restaurációval helyreállítva korábbi 15, századi pompáját az Albergo Sole al Pantheon minden bizonnyal egyike Róma legelbűvölőbb és legegyedibb négy csillagos hoteleinek.

A hotel mind a 25 szobája egyedülálló, korhű dekorációval, mely hűen tükrözi vibráló 500 éves történelmét.

Hotel Sole al Pantheon Rome

Az Albergo del Sole vendégszobái közül Standard és Superior típusúak választhatóak.

A Standard szobák a hotel belső részére néznek, míg a Superior szobák kitűnő kilátást nyújtanak a Piazza della Rotunda-ra és a  Pantheonra.

Emellett igénybe vehető 6 családi szoba is, melyek az épület szomszédos szárnyában, mindössze 10 méterre találhatóak, rendkívül tágasak, ezáltal tökéletes szállást nyújtva a Rómába látogató 3-4 fős családoknak.

 

Certificate of Excellence 2012

divider
Credit Cards Accepted

Albergo del Sole al Pantheon | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy
Tel: +39 06 678 0441 - Fax: +39 06 699 40689 | P.IVA : 01104461007

A weboldalt keszítette és karbantartja a: Fisheyes Ltd.