Hotel Sole al Pantheon rome
Four Star Hotel
QUALITY COURTESY
EFFICIENCY HELPFULNESS

Hotel Sole al Pantheon Rom > Home > 4-stjernet hotel beliggende direkte foran Pantheon

 
Bestil Online
BESTIL ONLINE  
Twitter Flickr Youtube Facebook
Albergo del Sole al Pantheon Rome | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy | Tel: +39 06 678 0441 Fax: +39 06 699 40689 | info@hotelsolealpantheon.com
Særlige Tilbud!
Særlige Tilbud!
menu

HOME

menu

VIDEO TOUR

menu

BELIGGENHED

menu

BILLEDGALLERI

Velkommen - Albergo del Sole al Pantheon Rom

Hotel del Sole al Pantheon er stadig et af de mest efterspurgte hoteller i Rom. Det er charmerende og eksklusivt, og beliggende et behageligt stykke væk fra det daglige trafikmylder i det centrale Rom.

Da hotellet er antikt, er ejendommen i sig selv en indtagende oplevelse af forskellige former og størrelse, hvor ikke to værelser er ens. Det nylige restaureringsarbejde har genetableret dette prestigefyldte firestjernede hotel til dets tidligere storhed og position som et af de mest elegante og eksklusive hoteller i Rom. Læs mere om hotellet...

Vores Ydelser - 4-stjernet Hotel Service

På Albergo del Sole al Pantheon er vi stolte af at være et førsteklasses hotel i Rom, der yder en professional service med et personligt præg. Vi mener at intet ønske er for stort, og vores concierge service vil gøre sit bedste for at imødekomme alle ønsker…. Ekskursioner, Rom Transfer mellem Lufthavn og Hotel, Restaurantguide, Shopping tips, Babysittere, m.m. Med flere århundreders historie bag os, har vi på det romerske Sole al Pantheon erfaringen til at yde en firestjernet service for vore gæster – og altid med et smil!

Hotel Highlights inkluderer vores lækre morgenmadsbuffet, som indeholder et udvalg af hjemmelavet bagværk samt masser af andre lækkerier, der slet ikke kan sammenlignes med andre hotellers morgenmad. Man må ikke glemme at nyde sin morgenmad “al fresco” i vores udendørs gårdhave, der har åbent fra april til oktober, og sommetider også om vinteren, hvis det romerske vejr ellers tillader det.

 

Certificate of Excellence 2012

Vore Værelser - Restaureret til det 15. århundredes storhed

Restaureringen er udført ned til mindste detalje, så hotellet føres tilbage til den storhed der prægede det i det 15. århundede, og derved er Sole al Pantheon uden tvivl et af de mest charmerende og unikke firestjernede hoteller i Rom.

Hvert enkelt af hotellets 25 værelser er unikt indrettet med oprindelige genstande, der reflekterer hotellets historie igennem de seneste 500 år.

Hotel Sole al Pantheon Rome

Værelser på Albergo del Sole al Pantheon kan kategoriseres som Standard eller Superior værelser. Standardværelser ligger på hotellets inderside, i mens Superior-værelserne ligger ud mod gaden med udsigt til Piazza della Rotunda og Pantheon. Der er også 6 family suites der ligger i hotellets anneks, kun 10 meter væk. Disse familiesuiter er meget rummelige, og kan huse 3-4 personer og er derfor den ideelle løsning, når hele familien skal besøge Rom.

divider
Credit Cards Accepted

Albergo del Sole al Pantheon | Piazza della Rotonda, 63 - 00186 Rome, Italy
Tel: +39 06 678 0441 - Fax: +39 06 699 40689 | P.IVA : 01104461007

Hjemmesiden er udarbejdet og vedligeholdt af: Fisheyes Ltd.